Hoe?

Als u op dit moment een begrafenis of crematie aan het voorbereiden bent, dan wens ik u heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Bij het kiezen van de juiste muziek kan ik u deze zorgen uit handen nemen. Ook de organisatie en uitvoering kunt u mij toevertrouwen. Hieronder geef ik informatie over de door mij verzorgde live muziek tijdens de dienst, begrafenis of crematie.

  • Het eerste contact verloopt als volgt: u (of uw uitvaartbegeleider) belt mij, stuurt een (What’s App) bericht of een e-mail om het eerste contact te leggen. Spreekt u even een boodschap in als ik niet bereikbaar ben, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek (dat kan, desgewenst, ook telefonisch) zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt kiezen uit mijn repertoire, maar ik kan ook elk gewenst lied instuderen. Hierbij werk ik graag samen met mijn pianist. Aan het voorgesprek zijn geen extra kosten verbonden.
  • Als we overeenstemming hebben over de muziek , neem ik contact op met de persoon die de dienst samenstelt. In overleg met u en/of deze persoon stellen we de gewenste volgorde van de muziek vast. De verdere organisatie van muziek en begeleiding wordt door mij geregeld, zodat u daar geen zorg of omkijken naar heeft.
  • De uitvoering van de muziek vindt plaats met professionele begeleidingsbanden. Ik neem mijn eigen geluidsinstallatie mee. Uiteraard wordt er gezongen op een gepast volume! De kosten voor mijn zang tijdens de dienst zijn €295,-. Ik zing op elke gewenste locatie. Desgewenst kan ik begeleid worden door pianist Koos Lonis. Dan zal de prijs €495,- zijn. Deze prijzen zijn inclusief reiskosten (binnen een straal van 25 km), piano, zanginstallatie, liedjes uit mijn repertoire en/of verzoeknummers. Ook live solozang op de begraafplaats of een herdenking op een speciale, door u gekozen locatie behoren tot de mogelijkheden.
  • Er zal in gepaste kleding worden opgetreden.
  • Stel uw vragen gerust, u kunt mij telefonisch bereiken op nummer 06-27156695 of per e-mail via info@troostlied.nl