Bio

Zingen is een passie

Ik zong al tijdens meerdere uitvaarten waaronder die van mijn opa, oma en goede vriend Guus. Onlangs zong ik ook op de uitvaart van mijn vader. Mooi, zuiver en met veel gevoel zingen is wat bij mij hoog in het vaandel staat.

Live zang bij een uitvaartdienst of herdenkingsdient is prachtig! Naast dat het de nabestaanden troost biedt, is het een eerbetoon aan de overledene. Het raakt je en het is een bijzonder persoonlijke manier om afscheid te nemen of te herdenken!

Zingen is al heel wat jaren mijn grote passie. Ooit ben ik begonnen in een kerkkoor, waarna ik heel graag een eigen band wilde beginnen: dat werd 7 op de schaal van Richter. Daarna heb ik nog in diverse bands gezongen waaronder: Liberta (tour naar Polen), Real Stuff, No Resistance, Frame en Cool is the band. Jarenlang had ik een akoestisch duo genaamd 2CONNECTED waarbij mijn gitarist Guus en ik heel puur akoestische covers speelden, maar ook eigen liedjes ten gehore brachten. Ook heb ik gezongen als solist bij The Passion in het Worpplantsoen in Deventer.

Ik heb op heel veel verschillende locaties in Nederland opgetreden. Op bruiloften, braderieën, tuinfeesten, exposities, maar ook in cafés en op muziekfestivals. Naast het zingen op uitvaarten maak ik op dit moment ook deel uit van het akoestische duo Acoustic Live en de band The Bridge.

"Het is een bijzonder gevoel om nabestaanden, die troost zoeken, met mijn stem troost bieden en de overledene een gedenkwaardig afscheid te kunnen geven".